Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Mražený krém kokosový

-4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Penny market s.r.o.
EAN: 8594010152917
Data ze dne: 20. 1. 2019



Popis

mražený krém

Složení

  • - aroma
  • kokosové aroma
  • dextróza
  • sušená syrovátka
  • odstředěné sušené mléko
  • kokosový tuk - min. 3%
  • pitná voda
  • - sušená syrovátka
  • - sušené odstředěné mléko
  • - kakaový prášek
  • - palmový tuk
  • - kokosový tuk
  • kakaová poleva - 25%
  • cukr

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy lepku
  • soja
  • stopy arašídů
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga česká potravina 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 0
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
32 g
% DDD
Energie 296 kcal 95 kcal 14 %
1238 kJ 396.16 kJ
Bílkoviny 1.4 g 0.448 g 2 %
Sacharidy 22 g 7.04 g 24 %
z toho cukry 22 g 7.04 g
Tuky 23 g 7.36 g 33 %
nasycené 18 g 5.76 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.032 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Poslední nákupy bez stresu

Ani nákup těsně před Štědrým dnem nemusí být noční můra. Klíčem je připravit se…

ZERO WASTE dárky ze spíže

Stop zbytečnostem! Neplýtvejte a obdarujte své blízké dárkem s příběhem. Jedlé…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?