Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Celozrnné lupínky špaldové

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: SEMIX PLUSO spol. s r. o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594019387808
Data ze dne: 8. 7. 2017



Popis

Špaldové musli s čokoládou.

Složení

  • pšeničné špaldové vločky - 82%
  • čokoláda - 8%
  • - cukr
  • - kakaová hmota
  • - kakaové máslo
  • - přírodní aroma
  • rostlinná vláknina
  • pšeničné otruby
  • maltodextrin
  • kakao
  • aroma
  • mořská sůl

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • soja
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení vysoký obsah vlákniny 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je (-5) i přírodní (3) 2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 387 kcal 774 kcal 19 %
1620 kJ 3240 kJ
Bílkoviny 11 g 22 g 17 %
Sacharidy 70 g 140 g 78 %
z toho cukry 10 g 20 g
Tuky 4.5 g 9 g 6 %
nasycené 2.2 g 4.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 9.3 g 18.6 g
Sůl 0.11 g 0.22 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • S vysokým obsahem vlákniny

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Konec svátečního plýtvání

Po Vánocích bývá lednice plná. Nenechte to dojít do koše! Máme pro vás rychlé a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?