Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pražené mandle v hořké čokoládě

11
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Lidl Stiftung & Co. KG
EAN: 20107529
Data ze dne: 5. 1. 2022



Popis

Obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě nejméně 49%

Složení

  • hořká čokoláda - 79%
  • - cukr
  • - kakaová hmota
  • - kakaové máslo
  • - přírodní vanilkové aroma
  • - mléko sušené
  • jádra mandlí pražená - 20%
  • leštící směs
  • - tapiokový škrob
  • - cukr

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy arašídů
  • stopy obilovin obsahující lepek
  • stopy sezamu
  • stopy sóji
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga FAIRTRADE 1
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se (2) čokoláda bez rostl.tuků (2) 4
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 11

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 553 kcal 553 kcal 27 %
2313 kJ 2313 kJ
Bílkoviny 10.8 g 10.8 g 17 %
Sacharidy 43 g 43 g 48 %
z toho cukry 40.4 g 40.4 g
Tuky 36.4 g 36.4 g 52 %
nasycené 16.2 g 16.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 6.7 g 6.7 g
Sůl 0.01 g 0.01 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?