Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Javořické párky se sýrem

-3
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Kostelecké uzeniny a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 9593241519338
Data ze dne: 14. 2. 2019



Popis

masný výrobek tepelně opracovaný

Složení

  • aroma
  • jedlé kolagenové střevo
  • extrakty koření
  • koření
  • česnek
  • přírodní aroma
  • kuřecí maso strojově oddělené - 60%
  • bramborová vláknina
  • jedlá sůl
  • hovězí maso - 2%
  • vepřové maso - 3%
  • bramborový škrob
  • vepřové kůže
  • pitná voda
  • sýr Eidam - 10%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 65% masa-10% sýru (2) strojově oddělené (-2) 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje umělé i přírodní -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
170 g
% DDD
Energie 225 kcal 382 kcal 11 %
941 kJ 1599.7 kJ
Bílkoviny 14 g 23.8 g 22 %
Sacharidy 68 g 115.6 g 76 %
z toho cukry 1.7 g 2.89 g
Tuky 16 g 27.2 g 23 %
nasycené 5.2 g 8.84 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.3 g 3.91 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?