Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Špekáček od Slaniny

24 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: VÁHALA a spol. s r.o. výroba a prodej masných a lahůdkářských výrobků
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594024650041
Data ze dne: 4. 7. 2017


bez lepku

Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný - uzený.

Složení

  • hovězí a vepřové maso - 80%
  • vepřové sádlo
  • voda
  • jedlá sůl
  • přírodní aroma - obsahuje celer
  • živočišná bílkovina
  • dextróza
  • koření
  • sušená cibule
  • extrakty koření

Alergeny

  • celer


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení podíl masa 80% 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma Prirodni 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 24

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
680 g
% DDD
Energie 343 kcal 2 335 kcal 17 %
1437 kJ 9771.6 kJ
Bílkoviny 11.3 g 76.84 g 17 %
Sacharidy 0.5 g 3.4 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 3.4 g
Tuky 33.5 g 227.8 g 48 %
nasycené 12.1 g 82.28 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.9 g 12.92 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…

Potravináři podporují zpřísnění označení vegetariánských potravin

Potravinářská komora podporuje připravenou novelu vyhlášky, která upravuje…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?