Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Spišské párky

13
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: SVAMAN spol. s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 2704330003424
Data ze dne: 16. 6. 2020


bez lepku

Popis

Spiš market spišské párky. Zaručeně tradiční specialita. Měkký masový výrobek balený v ochranné atmosféře.

Složení

  • mononenasycené mastné kyseliny - 12,48 g / 100 g
  • polynenasycené mastné kyseliny - 3,18 g / 100 g
  • vepřové maso - 50%
  • hovězí maso - 21%
  • vepřové kůže
  • vepřová slanina
  • pitná voda
  • sůl
  • paprika sladká
  • paprika pálivá

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Regionální potravina 1
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 71% masa 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
342 g
% DDD
Energie 292 kcal 998 kcal 14 %
1221 kJ 4175.82 kJ
Bílkoviny 11.28 g 38.5776 g 17 %
Sacharidy 0.52 g 1.7784 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 1.71 g
Tuky 27.57 g 94.2894 g 39 %
nasycené 10.56 g 36.1152 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.22 g 7.5924 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?