Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Játrová paštika s pepřem v aspiku

18
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Franz Wiltmann GmbH@Co.KG
Dodavatel: Penny market s.r.o.
EAN: 4388441163703
Data ze dne: 31. 1. 2019



Popis

masný výrobek tepelně opracovaný

Složení

  • - extrakty koření
  • - dextróza
  • - E 150 - karamel - skóre 0
  • - jedlá sůl
  • - vepřová želatina
  • - cukr
  • - kvasný ocet
  • - pitná voda
  • aspik - 10%
  • paštika - 90%
  • - extrakty koření
  • - koření
  • - vejce
  • - dextróza
  • - jedlá sůl
  • - cukr
  • - zelený pepř - 3%
  • - vepřové sádlo
  • - vepřové maso - 25%
  • - vepřová játra - 45%

Alergeny

  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení 70% masa 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptován (aspik) 0
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
125 g
% DDD
Energie 309 kcal 386 kcal 15 %
1291 kJ 1613.75 kJ
Bílkoviny 12 g 15 g 18 %
Sacharidy 4.7 g 5.875 g 5 %
z toho cukry 4.6 g 5.75 g
Tuky 27 g 33.75 g 39 %
nasycené 10 g 12.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2 g 2.5 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?