Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Májka se zvěřinou

2
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Hamé s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595139765149
Data ze dne: 5. 2. 2021


bez lepku

Popis

Masný výrobek, konzerva. Sterilováno. Obsah tuku max. 23%.

Složení

  • voda
  • vepřové sádlo
  • vepřová játra
  • vepřové kůže
  • jelení maso - 5,5%
  • vepřové maso
  • solící směs
  • - sůl
  • kořenící přípravky
  • - glukózový sirup
  • - škrob
  • - dextróza
  • - koření
  • - extrakty koření
  • - laktóza
  • - cukr
  • sušená smažená cibule
  • extrakt koření

Alergeny

  • laktóza
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení neuvedeno mn.masa 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 215 kcal 215 kcal 10 %
901 kJ 901 kJ
Bílkoviny 9.1 g 9.1 g 14 %
Sacharidy 2.1 g 2.1 g 2 %
z toho cukry 0.7 g 0.7 g
Tuky 19.2 g 19.2 g 27 %
nasycené 6.6 g 6.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.4 g 1.4 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?