Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Matěj pikantní paštika

-11
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: Hamé s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595139742737
Data ze dne: 19. 7. 2020



Popis

Pikantní masozeleninová paštika na topinky.

Složení

  • - sůl
  • solící směs
  • aroma - kouřové
  • kvasnicový extrakt
  • aroma
  • cibule - sušená
  • česnek - sušený
  • masový vývar
  • dextróza
  • cukr
  • - sójové boby
  • rostlinná bílkovina
  • koření
  • škrob
  • rajčatový protlak
  • vepřové maso
  • vepřová kůže
  • voda
  • vepřová játra
  • vepřové sádlo

Alergeny

  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení neuvedeno mn.masa 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -11

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 215 kcal 323 kcal 10 %
901 kJ 1351.5 kJ
Bílkoviny 5.5 g 8.25 g 8 %
Sacharidy 4.2 g 6.3 g 5 %
z toho cukry 2 g 3 g
Tuky 19.9 g 29.85 g 28 %
nasycené 6.8 g 10.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1 g 1.5 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…

Poslední nákupy bez stresu

Ani nákup těsně před Štědrým dnem nemusí být noční můra. Klíčem je připravit se…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?