Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Vepřová paštika Ibérico

-3
Země výroby: Španělsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: BMC Brno, s.r.o.
EAN: 8411769120014
Data ze dne: 24. 3. 2020



Popis

Vepřová paštika Ibérico. Sterilováno.

Složení

  • sádlo z čených prasat iberského plemene - 41,37%
  • vepřová játra z černých prasat iberského plemene - 35%
  • pitná voda
  • sušené mléko
  • vejce
  • jedlá sůl
  • cukr
  • sherry Jerez
  • aroma
  • koření

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy lepku
  • stopy soji
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Španělsko 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení 35% jater 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 402 kcal 805 kcal 19 %
1684 kJ 3368 kJ
Bílkoviny 8.6 g 17.2 g 13 %
Sacharidy 0.8 g 1.6 g 1 %
z toho cukry 0.7 g 1.4 g
Tuky 39 g 78 g 56 %
nasycené 11 g 22 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1 g 2 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?