Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zvěřinová paštika

18
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Uzeniny Příbram, a.s.
Dodavatel: Penny market s.r.o.
EAN: 8592890003176
Data ze dne: 1. 1. 2019



Popis

masný výrobek tepelně opracovaný

Složení

  • dusitanová solící směs
  • jalovec
  • extrakty koření
  • glukózový sirup
  • dextróza
  • - jodičnan draselný
  • - jedlá sůl
  • maso ze zvěřiny - 35%
  • bramborový škrob
  • - vapřové maso
  • - jedlá sůl
  • - pitná voda
  • vývar
  • vepřové sádlo
  • vepřová játra - 30%

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga česká potravina 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 dusitany hodnoceny jinak 0
Konkrétní požadavky na složení 55% masa 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
140 g
% DDD
Energie 243 kcal 340 kcal 12 %
1015 kJ 1421 kJ
Bílkoviny 14 g 19.6 g 22 %
Sacharidy 6.4 g 8.96 g 7 %
z toho cukry 0.5 g 0.7 g
Tuky 18 g 25.2 g 26 %
nasycené 7.1 g 9.94 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.6 g 2.24 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…

Poslední nákupy bez stresu

Ani nákup těsně před Štědrým dnem nemusí být noční můra. Klíčem je připravit se…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?