Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Chléb celozrnný

19
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Ing. Oto Mikloš
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8588002554124
Data ze dne: 30. 7. 2022



Popis


Složení

  • pšeničná mouka - 57,19%
  • voda
  • žitná mouka
  • droždí
  • sójová drť
  • žitné vločky
  • pšeničné otruby
  • pšeničné vločky
  • celozrnná žitná mouka
  • sůl
  • kukuřičná mouka
  • jedlá kamenná sůl - 0,95%
  • pražený ječmenný slad
  • pšeničný lepek
  • kmín
  • paprika mlétá sladká
  • bramborový modifikovaný škrob
  • koření
  • jodičnan draselný
  • ječmenná sladová mouka
  • mléčná bílkovina

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení celozrnný 3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 19

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 261 kcal 1 303 kcal 13 %
1090 kJ 5450 kJ
Bílkoviny 9.3 g 46.5 g 14 %
Sacharidy 54 g 270 g 60 %
z toho cukry 2.3 g 11.5 g
Tuky 1.8 g 9 g 3 %
nasycené 0.3 g 1.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 4 g 20 g
Sůl 2 g 10 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?