Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

ODKOLEK Toustový Chléb Tmavý

10
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: UNITED BAKERIES a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8592368100666
Data ze dne: 6. 7. 2019



Popis

Tmavý chléb pšeničný, krájený. Řada chlebů a pečiva ODKOLEK vchází z původních receptur a potvrzuje řemeslný UM českých pekařů.

Složení

  • pšeničná mouka
  • voda
  • droždí
  • řepkový olej
  • jedlá sůl s jódem
  • - jedlá sůl
  • - jodičnan draselný
  • ječná sladová mouka
  • zlepšující přípravek
  • - pšeničná mouka
  • pražený ječný slad
  • dextróza
  • látka zlepšující mouku
  • - enzymy

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 272 kcal 1 362 kcal 13 %
1140 kJ 5700 kJ
Bílkoviny 9 g 45 g 14 %
Sacharidy 51 g 255 g 57 %
z toho cukry 0.9 g 4.5 g
Tuky 2.7 g 13.5 g 4 %
nasycené 0.3 g 1.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.5 g 12.5 g
Sůl 1.4 g 7 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?