Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Medové bio perníčky

17
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: Biopekárna Zemanka
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594071210823
Data ze dne: 7. 1. 2016


bez GMO bez laktózy

Popis

Perníky. Trvanlivé pečivo.

Složení

  • pšeničná hladká mouka - bio
  • rostlinný tuk a olej - bio, neztužený
  • - kakaové máslo
  • - slunečnicový olej
  • třtinový cukr - bio přírodní, 14%
  • med - bio, 11%
  • vejce - bio
  • skořice - bio
  • perníkové koření - bio, 0,6%
  • - skořice - bio
  • - anýz - bio
  • - hřebíček - bio
  • - koriandr - bio
  • - kardamon - bio

Alergeny

  • laktóza
  • obiloviny obsahující lepek
  • mléko, mléčné složky
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO zebra,EU BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 17

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 395 kcal 395 kcal 19 %
1654 kJ 1654 kJ
Bílkoviny 6 g 6 g 9 %
Sacharidy 57 g 57 g 63 %
z toho cukry 23 g 23 g
Tuky 15 g 15 g 21 %
nasycené 3 g 3 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?