Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Perníčky

24 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Radek Konstantin Žemla
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594189400291
Data ze dne: 29. 10. 2021



Popis

Bezlepkové perníčky s datlovým sirupem.

Složení

  • čiroková mouka - 30%
  • lupinová mouka - 5%
  • datlový sirup
  • kokosový tuk
  • datlová pasta
  • perníkové koření

Alergeny

  • stopy arašídů
  • stopy lepku
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • vlčí bob (lupina)


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení bez přídavku cukru 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 24

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 406 kcal 812 kcal 20 %
1698 kJ 3396 kJ
Bílkoviny 6 g 12 g 9 %
Sacharidy 44 g 88 g 49 %
z toho cukry 19 g 38 g
Tuky 21 g 42 g 30 %
nasycené 18 g 36 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 3 g 6 g
Sůl 0 g 0 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Bez přídavku cukrů

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?