Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pesto Genovese

7
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Lidl Česká republika v.o.s.
EAN: 20069490
Data ze dne: 18. 1. 2018



Popis

Pesto s bazalkou

Složení

  • bazalka - 38%
  • slunečnicový olej
  • olivový olej - 11%
  • jádra kešu ořechů - 5%
  • sýr - 4,7%
  • - mléko
  • - jedlá sůl
  • - živočišné syřidlo
  • jogurt - 4%
  • - plnotučné mléko
  • - jogurtové kultury
  • aromata
  • jedlá sůl
  • cukr
  • sýr pecorino
  • piniová semínka - 1%
  • česnek - 1%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy celeru
  • stopy oxidu siřičitého (siřičitanu)
  • stopy ryb
  • suché skořápkové plody
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
190 g
% DDD
Energie 359 kcal 681 kcal 17 %
1500 kJ 2850 kJ
Bílkoviny 4.1 g 7.79 g 6 %
Sacharidy 4.8 g 9.12 g 5 %
z toho cukry 2.5 g 4.75 g
Tuky 35.9 g 68.21 g 51 %
nasycené 4.3 g 8.17 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.92 g 3.648 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Jsou takřka nezničitelné a škodí zdraví

Jde o syntetické látky známé jako perfluorované a polyfluorované alkylové…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?