Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tvarohové knedlíky - jahodové

-4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Bidvest Czech Republic s. r. o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594010154706, 8594010154799, 8594008663265
Data ze dne: 15. 1. 2019



Popis

Zmrazený polotovar

Složení

  • tvaroh - 26%
  • pšeničná mouka
  • sušená bramborová kaše
  • - sušené brambory
  • bramborový škrob
  • mléko odstředěné
  • jedlá sůl
  • jahody - 15%
  • cukr
  • palmový olej
  • řepkový olej
  • aroma
  • dextróza

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • oxid siřičitý a siřičitany
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: -4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 183 kcal 913 kcal 9 %
764 kJ 3820 kJ
Bílkoviny 6.6 g 33 g 10 %
Sacharidy 31.4 g 157 g 35 %
z toho cukry 9.2 g 46 g
Tuky 2.6 g 13 g 4 %
nasycené 1.3 g 6.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.69 g 3.45 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Jsou takřka nezničitelné a škodí zdraví

Jde o syntetické látky známé jako perfluorované a polyfluorované alkylové…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?