Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Čokoládová pomazánka Proteinella

13
Země výroby: Švédsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: HealthyCo AB
Dodavatel: Tambi s.r.o.
EAN: 7350021421630
Data ze dne: 20. 5. 2020



Popis

Proteinella White Chocolate - čokoládová pomazánka obohacená o syrovátkové bílkoviny se sladidlem.

Složení

  • polynily - 36,1 g /100 g
  • slunečnicový olej
  • sušené odstředěné mléko - 13%
  • syrovátkový proteinový koncentrát - 12%, z mléka
  • kakaové máslo
  • kokosový olej
  • přírodní vanilkové aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Švédsko 5
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení bez přídavku cukru 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 523 kcal 1 045 kcal 25 %
2187 kJ 4374 kJ
Bílkoviny 14.2 g 28.4 g 22 %
Sacharidy 43.8 g 87.6 g 49 %
z toho cukry 7.3 g 14.6 g
Tuky 39.2 g 78.4 g 56 %
nasycené 8.6 g 17.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.1 g 0.2 g
Sůl 0.22 g 0.44 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Bez přídavku cukrů

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Zmrzlinové osvěžení

Je léto, je teplo, svítí sluníčko a k tomu zmrzlina prostě patří. Kde se…

Když člověk ovlivní přirozenou evoluci…

nejen v Brně si připomínáme 200 let od narození otce genetiky. Na výstavu zve i…

Biopotravina roku 2022

Klání o nejlepší českou biopotravinu mění název jen na BIOPOTRAVINU. Přeci…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?