Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Čokoládová pomazánka Proteinella

13
Země výroby: Švédsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: HealthyCo AB
Dodavatel: Tambi s.r.o.
EAN: 7350021421630
Data ze dne: 20. 5. 2020



Popis

Proteinella White Chocolate - čokoládová pomazánka obohacená o syrovátkové bílkoviny se sladidlem.

Složení

  • polynily - 36,1 g /100 g
  • slunečnicový olej
  • sušené odstředěné mléko - 13%
  • syrovátkový proteinový koncentrát - 12%, z mléka
  • kakaové máslo
  • kokosový olej
  • přírodní vanilkové aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Švédsko 5
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení bez přídavku cukru 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 523 kcal 1 045 kcal 25 %
2187 kJ 4374 kJ
Bílkoviny 14.2 g 28.4 g 22 %
Sacharidy 43.8 g 87.6 g 49 %
z toho cukry 7.3 g 14.6 g
Tuky 39.2 g 78.4 g 56 %
nasycené 8.6 g 17.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.1 g 0.2 g
Sůl 0.22 g 0.44 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Bez přídavku cukrů

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?