Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Fazolová pomazánka

5
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: BAPA s.r.o.
EAN: 8594001691395
Data ze dne: 18. 2. 2023



Popis

Fazolová zeleninová pomazánka. Pasterovaná pomazánka.

Složení

  • voda
  • fazole - 24%
  • řepkový olej
  • fazolové lusky - 4,9%
  • mrkev - 4,9%
  • kukuřice - 4,9%
  • bramborový škrob
  • Kořenící přípravek
  • - sušená cibule smažená - obsahuje lepek
  • - aromata
  • - koření
  • sůl
  • sušená cibule
  • sušený česnek
  • citrónový koncentrát

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
125 g
% DDD
Energie 235 kcal 294 kcal 11 %
985 kJ 1231.25 kJ
Bílkoviny 6 g 7.5 g 9 %
Sacharidy 21.2 g 26.5 g 24 %
z toho cukry 2.4 g 3 g
Tuky 13.2 g 16.5 g 19 %
nasycené 1.7 g 2.125 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.3 g 1.625 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?