Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Pomazánka s tuňákem

3
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: TATRAKON, spol. s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8584008762662
Data ze dne: 5. 8. 2019



Popis

výrobek z ryb, konzerva

Složení

  • voda
  • tuňák žlutoploutvý
  • řepkový olej - 25%
  • směs
  • - modifikovaný škrob
  • - cukr
  • - jedlá sůl
  • - vaječný žloutek
  • plnotučná hořčice
  • směs
  • - jedlá sůl
  • - koření
  • jedlá sůl

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • ryby
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
110 g
% DDD
Energie 243 kcal 267 kcal 12 %
1015 kJ 1116.5 kJ
Bílkoviny 6.7 g 7.37 g 10 %
Sacharidy 5.5 g 6.05 g 6 %
z toho cukry 1.9 g 2.09 g
Tuky 21.8 g 23.98 g 31 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené 0.9 g 0.99 g
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.5 g 1.65 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?