Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Přeštické vepřové KLASIK

3
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Uzeniny Příbram, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8592890007075
Data ze dne: 26. 8. 2022



Popis

Pomazánka z přeštického vepřového klasik.

Složení

  • - hořčičné semeno
  • - směs koření
  • vepřové sádlo
  • vejce vařená
  • cibule
  • hořčice plnotučná
  • - pitná voda
  • - kvasný ocet lihový
  • - cukr
  • - jedlá sůl
  • - výtažek koření
  • jedlá sůl
  • pepř černý mletý
  • přírodní aroma
  • glukózový sirup
  • extrakty koření
  • - řepkový olej - 50%
  • dusitanová solící směs
  • - jedlá sůl
  • - jodičnan draselný
  • - směs koření
  • - maltodextrin
  • - česnekové aroma
  • majóneza
  • vepřové maso sous-vide - 40%; na 100g vařené vepřové plece a boků bylo použito 153g syrové vepřové plece a boků
  • - pitná voda
  • - vaječné žloutky - 4,8%
  • - modifikovaný kukuřičný škrob
  • - kvasný ocet lihový
  • - jedlá sůl
  • - cukr
  • - hořčičné semeno

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Česká potravina 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení 40% masa 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 338 kcal 507 kcal 16 %
1413 kJ 2119.5 kJ
Bílkoviny 9 g 13.5 g 14 %
Sacharidy 3.3 g 4.95 g 4 %
z toho cukry 0.81 g 1.215 g
Tuky 33 g 49.5 g 47 %
nasycené 9.7 g 14.55 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.54 g 2.31 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?