Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Protein puding vanilkový

18
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: DR. OETKER S.R.O.
EAN: 8584002008339
Data ze dne: 30. 12. 2020



Popis

směs na přípravu pudingu

Složení

  • kukuřičný škrob
  • mléčný kazeinový koncentrát - 22%
  • extrakt z vanilky Bourbon
  • přírodní aroma
  • extrahovaný mletý vanilkový lusk

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy laktózy
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení pro růst kostí, sval.hmoty.... 0
Uvedeno výživové tvrzení zdroj bílkovin 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptováno 0
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
35 g
% DDD
Energie 357 kcal 125 kcal 17 %
1495 kJ 523.25 kJ
Bílkoviny 22 g 7.7 g 34 %
Sacharidy 64 g 22.4 g 71 %
z toho cukry 1.9 g 0.665 g
Tuky 0.7 g 0.245 g 1 %
nasycené 0.2 g 0.07 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.15 g 0.0525 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Zdroj bílkovin

Zdravotní tvrzení
  • bílkoviny přispívají k růstu a udržení svalové hmoty
  • bílkoviny přispívají k udržení normálního stavu kostí

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

O kvalitě mléčných výrobků

Redaktoři dTestu pravidelně rozebírají své testování či zajímavosti, ať už od…

Obědy ve školách se změní

Školní jídelny se připravují na plánovanou změnu spotřebního koše, jehož podobu…

Zlobí vás "smršťování" výrobků?

Zlobí vás shrinkflace neboli "smršťování" velikosti výrobků a nikoli cen? Ve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?