Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Pudinkový dezert

2
Země výroby: Německo
Země původu: Německo
Výrobce: Neuburger Milchwerke GmbH & Co. Kg
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 4036500001717
Data ze dne: 17. 3. 2019



Popis

dezert s vanilkovou příchutí se smetanou

Složení

  • pšeničný škrob
  • glukózový sirup
  • želatina
  • aroma
  • odstředěné mléko
  • glukozo-fruktozový sirup
  • modifikovaný škrob
  • zpracovaná syrovátka
  • cukr
  • smetana - 9%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu podstata výrobku 0
  Celkem: 2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 87 kcal 174 kcal 4 %
365 kJ 730 kJ
Bílkoviny 1.8 g 3.6 g 3 %
Sacharidy 16 g 32 g 18 %
z toho cukry 13 g 26 g
Tuky 1.7 g 3.4 g 2 %
nasycené 1.1 g 2.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.18 g 0.36 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?