Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pečenáče v rajčatové omáčce

20 Čteme etikety za vás
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Lotyšsko
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Baltaxia, a.s.
Data ze dne: 17.9.2016



Popis

Rybí konzerva. Sterilizován

Složení

  • pečenáče - 70 % hm.
  • šproty - mleté
  • ječné kroupy
  • rostlinný olej
  • pšeničná mouka
  • jedlá sůl
  • koření
  • omáčka - rajčatová, 30 % hm.
  • - rajčatový protlak
  • - pitná voda
  • - rostlinný olej
  • - cukr
  • - jedlá sůl
  • - cibule sušená
  • - koření

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Lotyšsko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
240 g
% DDD
Energie 146 kcal 351 kcal 7 %
612 kJ 1468.8 kJ
Bílkoviny 10 g 24 g 15 %
Sacharidy 14 g 33.6 g 16 %
z toho cukry 3 g 7.2 g
Tuky 5 g 12 g 7 %
nasycené 1 g 2.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1 g 2.4 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Radioporadna o čokoládě a sušených plodech

5.12. byla ředitelka projektu Hana Střítecká opět pozvána do Radioporadny…

EFSA vyzývá k poskytnutí dat o používání chia semínek v tepelně ošetřených potravinách

Evropský úřad pro bezpečnost potravin vyzývá vlády, výrobce potravin,…

S Černými ovcemi jsme ochutnali paštiky...

Spolu s týmem Černých ovcí jsme ochutnali 8 játrových paštik. jak chutnaly? tak…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?