Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Salát s lososem

13
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Lotyšsko
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: BALTAXIA a.s.
EAN: 4751007732994
Data ze dne: 1. 10. 2021



Popis

Mexický Sterilovaná rybí konzerva.

Složení

  • rajčatový protlak - 5,3%
  • - černý pepř
  • - chilli paprika
  • směs koření
  • modifikovaný kukuřičný škrob - zahušťovadlo
  • řepkový olej
  • jedlá sůl
  • cukr
  • losos - 20%
  • pitná voda
  • - celer
  • - cibule
  • - kukuřice
  • - zelený hrášek
  • - mrkev
  • - červené fazole
  • - bílé fazole
  • - bílé a červené fazole
  • směs zeleniny - 41%

Alergeny

  • celer
  • ryby


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Lotyšsko 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
220 g
% DDD
Energie 116 kcal 256 kcal 6 %
487 kJ 1071.4 kJ
Bílkoviny 7 g 15.4 g 11 %
Sacharidy 14 g 30.8 g 16 %
z toho cukry 4.2 g 9.24 g
Tuky 3.5 g 7.7 g 5 %
nasycené 0.7 g 1.54 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.2 g 2.64 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Poslední nákupy bez stresu

Ani nákup těsně před Štědrým dnem nemusí být noční můra. Klíčem je připravit se…

ZERO WASTE dárky ze spíže

Stop zbytečnostem! Neplýtvejte a obdarujte své blízké dárkem s příběhem. Jedlé…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?