Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sleďová véčka jemně kořeněná

2
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Líšno a.s., Benešov
EAN: 5907512292976
Data ze dne: 2. 7. 2023



Popis

Sleďové řezy, marinované v kyselém nálevu. Kategorie lovného zařízení: pelagické vlečné sítě Oblast lovu: severovýchodní Atlantik FAO 27

Složení

  • sleďové řezy marinované - 65%
  • - sleď obecný
  • - cukr
  • - potravinářská sůl
  • řepkový olej
  • marinovaná cibule
  • - cibule
  • koření - 2%, obsahuje hořčici

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • ryby
  • stopy celeru
  • stopy lepku
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 384 kcal 769 kcal 18 %
1608 kJ 3216 kJ
Bílkoviny 10 g 20 g 15 %
Sacharidy 2.6 g 5.2 g 3 %
z toho cukry 0.2 g 0.4 g
Tuky 37.6 g 75.2 g 54 %
nasycené 3.8 g 7.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.88 g 3.76 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?