Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Sleďové očka v oleji s chilli papričkou

5
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Ryba Košice spol. s r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586015411137
Data ze dne: 20. 1. 2021



Popis

Výrobek z marinovaných ryb, obsahuje sladidlo.

Složení

  • marinované sleďové filety - 60%
  • cibule marinovaná - 11%
  • - cibule
  • - pitná voda
  • - ocet kvasný lihový
  • - jedlá sůl
  • chilli papričky - 4%
  • řepkový olej - 25%, rostlinný olej
  • jedlá sůl

Alergeny

  • ryby


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 335 kcal 502 kcal 16 %
1401 kJ 2101.5 kJ
Bílkoviny 8.2 g 12.3 g 13 %
Sacharidy 2 g 3 g 2 %
z toho cukry 0.5 g 0.75 g
Tuky 33 g 49.5 g 47 %
nasycené 2.8 g 4.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.3 g 1.95 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?