Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Paprikáš

25 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8590421034958
Data ze dne: 5. 5. 2020


bez lepku

Popis

Paprikáš. 100 g výrobku je vyrobeno ze 137 g masa. (111 g vepřového masa, 26 g hovězího masa. Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Obsahuje minimálně 75% českých surovin-

Složení

  • vepřové maso
  • vepřové sádlo
  • hovězí maso
  • dusitanová solící směs
  • - jedlá sůl
  • - jodičnan draselný
  • dextróza
  • přírodní koření
  • maltodextrin
  • startovací kultura

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Česká potravina 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 dusitany hodnoceny jinak 5
Konkrétní požadavky na složení 137g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 470 kcal 470 kcal 23 %
1966 kJ 1966 kJ
Bílkoviny 21.9 g 21.9 g 34 %
Sacharidy 1 g 1 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 0.5 g
Tuky 43 g 43 g 61 %
nasycené 16.9 g 16.9 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 4 g 4 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?