Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sýrové oplatky

16
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: BRICK FORM s. r. o.
Dodavatel: Comperio s.r.o.
Data ze dne: 4.6.2019



Popis

Sýrové oplatky natural

Složení

  • pšeničná mouka celozrnná
  • sýr s modrou plísní
  • - pasterizované mléko
  • - jedlá sůl
  • - sýrařské kultury
  • - syřidlo
  • - ušlechtilá plíseň Penicillium Roqueforti
  • slunečnicový olej
  • sušené odstředěné mléko
  • mletá paprika sladká
  • sušené vejce
  • mletý pepř černý

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • stopy arašídů
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 16

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 364 kcal 364 kcal 18 %
1525 kJ 1525 kJ
Bílkoviny 11 g 11 g 17 %
Sacharidy 64 g 64 g 71 %
z toho cukry 0.5 g 0.5 g
Tuky 6.2 g 6.2 g 9 %
nasycené 1.3 g 1.3 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.5 g 3.5 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Kontaminanty v potravinovém řetězci

Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) a v překladu Ministerstvo…

V hledáčku vegetariánské a veganské výrobky

Módní vlny "VEGE" jste si určitě všimli. Ale jsou skutečně v obchodních sítích…

Semínka a jak je využít v kuchyni

Semínka jsou takovým malým zázrakem. Jsou plné vitamínů, minerálů a stopových…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?