Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pribináček tvarohový

18
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Savencia Fromage & Dairy Czech Republic a.s.
EAN: 8594008277981
Data ze dne: 29. 10. 2021


bez lepku

Popis

Smetanové dezerty s vanilkovou příchutí, termizovaný,

Složení

  • tvaroh - 85%
  • cukr
  • vanilková složka - 3%
  • - cukr
  • - přírodní aroma
  • - vanilkový extrakt
  • syrovátka
  • mléčné bílkoviny
  • škrob - zahušťovadlo

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen dodavatel 0
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka (2) škrob v mléčné složce -1
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení se sníženým obsahem cukru 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
125 g
% DDD
Energie 195 kcal 243 kcal 9 %
814 kJ 1017.5 kJ
Bílkoviny 9.6 g 12 g 15 %
Sacharidy 10 g 12.5 g 11 %
z toho cukry 8.9 g 11.125 g
Tuky 13 g 16.25 g 19 %
nasycené 8.6 g 10.75 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.09 g 0.1125 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • SE SNÍŽENÝM OBSAHEM CUKRŮ

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Začne dětem ve školních jídelnách více chutnat?

V rámci pořadu Střepiny na TV Nova proběhla reportáž o nově připravovaných…

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?