Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Biosaurus kečup

16
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Slovensko
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: McLLOYD´S s.r.o.
EAN: 8588007731179
Data ze dne: 19. 5. 2022


bez lepku

Popis

kukuřičný snack s příchutí kečupu

Složení

  • kukuřice - 80%
  • slunečnicový olej - 15%
  • posyp - kečup - 5%
  • - rajče
  • - cukr
  • - sůl
  • - citrónový prášek
  • - cibulka
  • - výtažek z kvasnic
  • - koření
  • - česnekový prášek
  • - černý pepř
  • - hřebíček
  • - skořice

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 16

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 460 kcal 460 kcal 22 %
1923 kJ 1923 kJ
Bílkoviny 8.2 g 8.2 g 13 %
Sacharidy 67 g 67 g 74 %
z toho cukry 2.6 g 2.6 g
Tuky 16.8 g 16.8 g 24 %
nasycené 1.4 g 1.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 3 g 3 g
Sůl 0.61 g 0.61 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?