Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Baron bok de luxe nářez

10
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Púchovský mäsový priemysel, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8588006055962
Data ze dne: 20. 5. 2016



Popis

Sušené maso. Trvanlivý tepelně neopracovaný masový výrobek, plátky, baleno v ochranné atmosféře.

Složení

  • vepřový bok bez kosti
  • jedlá sůl
  • dextróza
  • maltodextrin
  • směs koření
  • - česnekový prášek
  • - pepř - mletý
  • - koriandr - mletý
  • - nové koření - mleté
  • aroma
  • extrakty koření
  • startovací kultura

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení na 100 g výrobku bylo použito 140 g masa 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
75 g
% DDD
Energie neuvedeno neuvedeno 0 %
neuvedeno neuvedeno
Bílkoviny neuvedeno neuvedeno 0 %
Sacharidy neuvedeno neuvedeno 0 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky neuvedeno neuvedeno 0 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?