Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Pravá slovenská šunka

7
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Hyza a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586000852990
Data ze dne: 15. 2. 2020


bez lepku

Popis

Hyza pravá slovenská kuřecí šunka krájená. 90% obsah masa. Baleno v ochranné atmosféře. Tepelně zpracované solené maso.

Složení

  • maso z kuřecích prsou - 90%
  • pitná voda
  • jedlá sůl
  • bramborový škrob
  • dextróza
  • maltodextrin
  • aroma

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 3, dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 90% masa 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 109 kcal 109 kcal 5 %
457 kJ 457 kJ
Bílkoviny 20.8 g 20.8 g 32 %
Sacharidy 1 g 1 g 1 %
z toho cukry 0.2 g 0.2 g
Tuky 2.4 g 2.4 g 3 %
nasycené 0.8 g 0.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.1 g 2.1 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?