Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Dr. Ensa - brusinky v čokoládě

1
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: ENCINGER spol. s r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586017380516
Data ze dne: 23. 4. 2018



Popis

Klikva proslazení v hořké čokoládě

Složení

  • brusnice klikva - 50%
  • - klikva
  • - cukr
  • - konentrát z černého bezu
  • - slunečnicový olej
  • hořká čokoláda - 49%
  • - kakaová hmota
  • - cukr
  • - kakaové m
  • - kokosový olej
  • - vanilin
  • leštící látky - 1%
  • - glukózový sirup
  • - cukr
  • - modifikovaný kukuřičný škrob
  • - kokosový olej
  • - etanol

Alergeny

  • soja
  • stopy arašídů
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se (2) čokoláda bez rostl.tuků(2) 4
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 1

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 428 kcal 2 139 kcal 21 %
1790 kJ 8950 kJ
Bílkoviny 4.1 g 20.5 g 6 %
Sacharidy 67 g 335 g 74 %
z toho cukry 53 g 265 g
Tuky 17 g 85 g 24 %
nasycené 11 g 55 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.09 g 0.45 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…

Jak bezpečné a kvalitní jsou u nás potraviny?

jsme skutečně popelnicí Evropy nebo je to trochu jinak? Sami jsme byli…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?