Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jablečné bio kačenky se špaldovou moukou

Údaje o potravině

Hmotnost: 100 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: Biopekárna Zemanka
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 7.1.2016
Čárový kód EAN: 8594071210571
405


DIA (bez cukru) bez GMO bez laktózy

Popis

Sušenky. Trvanlivé pečivo. Vhodné pro děti od 1 roku.

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 405 kcal 405 kcal 19 %
1696 kJ 1696 kJ
Bílkoviny 7 g 7 g 11 %
Sacharidy 58 g 58 g 64 %
z toho cukry 17 g 17 g
Tuky 16 g 16 g 23 %
nasycené 3 g 3 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0 g 0 g

Složení

Alergeny

  • laktóza
  • obiloviny obsahující lepek
  • mléko, mléčné složky
  • vejce


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Klasa,BIO zebra,EU BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 17

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Přijďte na BODYFEST!

Své zdraví máte ve svých rukou, víc než si myslíte!

Recept od... Penny potřetí ...

Máme tady další recept od našich podporovatelů - tentokrát křehká krůtí prsa.

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?