Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Sušenky s oříškovou náplní

5
Země výroby: Rakousko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Josef Manner & Comp. AG, Wien
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 9000331661179
Data ze dne: 23. 6. 2020



Popis

Křupavé oplatky s krémovou oříškovou náplní

Složení

  • cukr
  • pšeničná mouka
  • kokosový tuk
  • palmový tuk
  • kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
  • lískové ořechy - 3%
  • syrovátka
  • jedlá sůl
  • aroma

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • soja
  • stopy skořápkových plodů
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Rakousko 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 498 kcal 0 kcal 24 %
2084 kJ 0 kJ
Bílkoviny 5.6 g 0 g 9 %
Sacharidy 61 g 0 g 68 %
z toho cukry 36 g 0 g
Tuky 25 g 0 g 36 %
nasycené 20 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.09 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?