Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Dark Choc Digestiv

5
Země výroby: Španělsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: GALLETAS GULLÓN, S.A.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8410376047028
Data ze dne: 14. 8. 2019



Popis

Celozrnné sušenky polomáčené v hořké čokoládě

Složení

  • Celozrnná pšeničná mouka - 50 %
  • hořká čokoláda bez cukru - 24 %
  • - kakaová hmota
  • - kakaové máslo
  • - kakaový prášek
  • - vanilkové aroma
  • rostlinný olej slunečnicový
  • rostlinná vláknina - 12 %
  • jedlá sůl
  • aroma

Alergeny

  • stopy lepku
  • soja
  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Španělsko 5
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení vysoký podíl vlákniny 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
270 g
% DDD
Energie 449 kcal 1 211 kcal 22 %
1877 kJ 5067.9 kJ
Bílkoviny 7 g 18.9 g 11 %
Sacharidy 63 g 170.1 g 70 %
z toho cukry 0.5 g 1.35 g
Tuky 21 g 56.7 g 30 %
nasycené 7 g 18.9 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 6 g 16.2 g
Sůl 0.65 g 1.755 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • S vysokým obsahem vlákniny

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?