Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Protein ovesná kaše kakaová z bezlepkových ovesných vloček, s chia a macou

8
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: GOLD SPICE trading s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594036999381
Data ze dne: 13. 1. 2021


bez lepku

Popis

Sypká směs.

Složení

  • bezlepkové ovesné vločky - 56%
  • 80% sušený syrovátkový koncentrát - 29%
  • dextróza
  • cukr
  • bio kakaový prášek se sníženým obsahem tuku - 2,5%
  • - obsah kakaového másla 10%
  • chia semena - 0,9%
  • maca - 0,9%
  • směs vitamínů a minerálů - 0,8%
  • - Thiamin HCl (B1)
  • - citronan hořečnatý
  • - chlorid sodný

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
50 g
% DDD
Energie 380 kcal 190 kcal 18 %
1588 kJ 794 kJ
Bílkoviny 30 g 15 g 46 %
Sacharidy 53 g 26.5 g 59 %
z toho cukry 15 g 7.5 g
Tuky 5.7 g 2.85 g 8 %
nasycené 1.8 g 0.9 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 5.6 g 2.8 g
Sůl 0.1 g 0.05 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?