Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Protein ovesná kaše kakaová z bezlepkových ovesných vloček, s chia a macou

8
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: GOLD SPICE trading s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594036999381
Data ze dne: 13. 1. 2021


bez lepku

Popis

Sypká směs.

Složení

  • bezlepkové ovesné vločky - 56%
  • 80% sušený syrovátkový koncentrát - 29%
  • dextróza
  • cukr
  • bio kakaový prášek se sníženým obsahem tuku - 2,5%
  • - obsah kakaového másla 10%
  • chia semena - 0,9%
  • maca - 0,9%
  • směs vitamínů a minerálů - 0,8%
  • - Thiamin HCl (B1)
  • - citronan hořečnatý
  • - chlorid sodný

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
50 g
% DDD
Energie 380 kcal 190 kcal 18 %
1588 kJ 794 kJ
Bílkoviny 30 g 15 g 46 %
Sacharidy 53 g 26.5 g 59 %
z toho cukry 15 g 7.5 g
Tuky 5.7 g 2.85 g 8 %
nasycené 1.8 g 0.9 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 5.6 g 2.8 g
Sůl 0.1 g 0.05 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?