Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Vegan sýr pizza blok

13
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: VP Elmarso Ltd, Green Vie Foods
EAN: 5292874000230
Data ze dne: 8. 12. 2020


bez lepku bez laktózy

Popis

Veganská alternativa sýru pizza blok.

Složení

  • voda
  • kokosový olej - 24%
  • jedlá mořská sůl
  • veganské aroma
  • příodní aroma
  • olivový extrakt

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení zdroj B12 (fortifikace) 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 302 kcal 756 kcal 15 %
1265 kJ 3162.5 kJ
Bílkoviny 0.3 g 0.75 g 0 %
Sacharidy 23 g 57.5 g 26 %
z toho cukry 0.1 g 0.25 g
Tuky 24 g 60 g 34 %
nasycené 21 g 52.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.2 g 3 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vitamin B12 2.54 μg 2.5 μg

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • přirozený zdroj (název vitaminu/vitaminů) nebo (název minerální látky/minerálních látek)

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?