Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Hořká čokoláda s marcipánem

6
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: ROSSMANN, spol. s r.o.
EAN: 4305615808963
Data ze dne: 10. 12. 2021



Popis

Hořká čokoláda 47% plněná pomerančovým lübeckým marcipánem 53%. Obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě min. 53%.

Složení

  • cukr
  • kakaová hmota
  • mleté mandle - 25%
  • pitná voda
  • kakaové máslo
  • maltodextrin
  • hustá pomerančová šťáva - 0,4%
  • přírodní pomerančové aroma

Alergeny

  • stopy lepku
  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • stopy vajec
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga UTZ 1
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení kak.hm. min.53%(0) bez přídavku rostl.tuků(2) 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 6

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
140 g
% DDD
Energie 498 kcal 697 kcal 24 %
2082 kJ 2914.8 kJ
Bílkoviny 8.6 g 12.04 g 13 %
Sacharidy 43 g 60.2 g 48 %
z toho cukry 41 g 57.4 g
Tuky 31 g 43.4 g 44 %
nasycené 12 g 16.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.01 g 0.014 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?