Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Žervé s kápií

19
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: NET PLASY, spol. s r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20493813
Data ze dne: 26. 11. 2019



Popis

Pilos Termizovaný sýr. Obsah sušiny nejméně 32%. Obsah tuku nejméně 15,5%.

Složení

  • tvaroh - 48%
  • smetana
  • kápiová složka - 4,5%
  • - pitná voda
  • - jedlá sůl
  • - kápiový protlak - 5,3%
  • - kousky kapie - 4%
  • kukuřičný modifikovaný škrob
  • paprika oleoresin
  • sušené mléko
  • bramborový škrob
  • jedlá sůl

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 19

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
80 g
% DDD
Energie 200 kcal 160 kcal 10 %
837 kJ 669.6 kJ
Bílkoviny 10 g 8 g 15 %
Sacharidy 5.5 g 4.4 g 6 %
z toho cukry 4.1 g 3.28 g
Tuky 15.5 g 12.4 g 22 %
nasycené 9.1 g 7.28 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.1 g 0.88 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?