Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pečivo vícezrnné bezlepkové

15
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Kleis, spol. s r.o.
EAN: 8008698003152
Data ze dne: 1. 4. 2020


bez lepku

Popis

Ciabatta Rustica pečivo vícezrnné bez lepku.

Složení

  • cukrová řepa
  • slunečnicový olej
  • jedlá sůl
  • sójová bílkovina
  • koncentrát z jablečné šťávy
  • pekařské droždí
  • rýžový škrob
  • sirup
  • kváskové těsto
  • lněná semena - 5,5 %
  • pohanková mouka - 7 %
  • slunečnicová semena - 7,5 %
  • pitná voda
  • rýžová mouka
  • kukuřičný škrob
  • - pitná voda
  • - rýžová mouka

Alergeny

  • soja
  • stopy lupiny (vlčího bobu)
  • stopy sezamu


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptován 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 275 kcal 550 kcal 13 %
1150 kJ 2300 kJ
Bílkoviny 5.8 g 11.6 g 9 %
Sacharidy 40 g 80 g 44 %
z toho cukry 3.7 g 7.4 g
Tuky 8.1 g 16.2 g 12 %
nasycené 1 g 2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 8.9 g 17.8 g
Sůl 1 g 2 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Srovnání: Ceny potravin

Mezi nejpalčivější problémy současné doby bezesporu patří rostoucí ceny…

Spojme síly!

Potravinářská komora ČR a Ministerstvo zdravotnictví ČR potvrdily spolupráci v…

POZOR ! Úlomky kovu v kozích sýrech!!!

Na český trh se dostaly kozí sýry z Francie, které mohou obsahovat úlomky kovu.
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?