Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

PRIBIŇÁČEK Vanilka Lupni to

2
Země výroby: Francie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: SAVENCIA Fromage & Dairy Czech Republic, a.s.
EAN: 3272770098724
Data ze dne: 16. 1. 2019



Popis

Termizovaný tvarohový dezert s vanilkovou příchutí. Sušina 40%, tuk 21,5%.

Složení

  • tvaroh - 81%
  • cukr
  • voda
  • koncentrát minerálních látek z mléka
  • vanilkové aroma
  • vitamin D

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy mléka


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Francie 5
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
80 g
% DDD
Energie 272 kcal 218 kcal 13 %
1139 kJ 911.2 kJ
Bílkoviny 5 g 4 g 8 %
Sacharidy 13 g 10.4 g 14 %
z toho cukry 12 g 9.6 g
Tuky 22.5 g 18 g 32 %
nasycené 15.5 g 12.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.5 g 0.4 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vápník 350 mg 800 mg
vitamin D 1.5 μg 5 μg

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?