Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pilos tvarohová tyčinky

-1
Země výroby: Litva
Země původu: neuvedeno
Výrobce: UAB Varenos pienelis
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20720292
Data ze dne: 17. 5. 2018



Popis

Tyčinka v tukové polevě s malinovou příchutí

Složení

  • tučný tvaroh - 55%
  • bílá poleva - 15%
  • - cukr
  • - palmový tuk
  • - kokosový tuk
  • - bambucký tuk
  • - malinový granulát - 1,7%
  • - sušené odstředěné mléko
  • - sušená syrovátka
  • - malinové aroma
  • - vanilin
  • máslo
  • modifikovaný škrob
  • aromata

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy lepku
  • soja
  • stopy arašídů
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Litva 5
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -1

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
40 g
% DDD
Energie 386 kcal 154 kcal 19 %
1615 kJ 646 kJ
Bílkoviny 13 g 5.2 g 20 %
Sacharidy 29.3 g 11.72 g 33 %
z toho cukry 23.7 g 9.48 g
Tuky 24.2 g 9.68 g 35 %
nasycené 16.4 g 6.56 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.05 g 0.02 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Inovace v mlékárenství

Zpracovatelé mléka a výrobci mlékárenských výrobků v ČR jsou v inovacích značně…

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?