Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sušenky s müsli - o 30% méně tuků - BISCOTTI BIO 300g

11
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Break&Bio
Dodavatel: BIO-PRO Zdravý život s.r.o.
EAN: 8018699014385
Data ze dne: 27. 8. 2018



Popis

Křupavé sušenky s vysokým obsahem sušeného ovoce a vloček.

Složení

  • pšeničná mouka - typ O, jemná, 21%
  • třtinový cukr
  • slunečnicový olej - 12%
  • rýžový sirup
  • ovesná mouka - 29%
  • celozrnná mouka z ječmene - 10%
  • sušené ovoce
  • švestky - 4%
  • jablka sušená - 4%
  • lněná semínka - 4%
  • semínka máku - 4%
  • jedlá sůl
  • přírodní aroma
  • rozmarýnový extrakt - antioxidant

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Bio 1
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 11

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
300 g
% DDD
Energie 458 kcal 1 374 kcal 22 %
1916 kJ 5748 kJ
Bílkoviny 8.4 g 25.2 g 13 %
Sacharidy 66 g 198 g 73 %
z toho cukry 14 g 42 g
Tuky 16 g 48 g 23 %
nasycené 1.5 g 4.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 7.4 g 22.2 g
Sůl 0.7 g 2.1 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?