Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Brdská pálivá klobása

29 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Zeman maso-uzeniny, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8592890000663
Data ze dne: 20. 4. 2017



Popis

masný fermentovaný trvanlivý výrobek bez lepku na 100g výrobku bylo použito 142g masa

Složení

  • vepřové maso
  • hovězí maso
  • vepřové sádlo
  • vepřové střevo
  • dusitanová solící směs
  • - jedlá sůl
  • - jodičitan draselný
  • koření
  • - chilli - celé a mleté
  • - paprika sladká
  • - česnek mletý
  • - kmín mletý
  • - mletý pepř černý
  • dextróza
  • cukr
  • startovací kultura

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 dusitany hodnoceny jinak 5
Konkrétní požadavky na složení 142 g masa na 100g výrobku 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám nižší než povolený limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 29

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 485 kcal 0 kcal 23 %
2031 kJ 0 kJ
Bílkoviny 2 g 0 g 3 %
Sacharidy 4.1 g 0 g 5 %
z toho cukry 0.1 g 0 g
Tuky 43 g 0 g 61 %
nasycené 15 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.68 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?