Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Brdská pálivá klobása

29 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Zeman maso-uzeniny, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8592890000663
Data ze dne: 20. 4. 2017



Popis

masný fermentovaný trvanlivý výrobek bez lepku na 100g výrobku bylo použito 142g masa

Složení

  • vepřové maso
  • hovězí maso
  • vepřové sádlo
  • vepřové střevo
  • dusitanová solící směs
  • - jedlá sůl
  • - jodičitan draselný
  • koření
  • - chilli - celé a mleté
  • - paprika sladká
  • - česnek mletý
  • - kmín mletý
  • - mletý pepř černý
  • dextróza
  • cukr
  • startovací kultura

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 dusitany hodnoceny jinak 5
Konkrétní požadavky na složení 142 g masa na 100g výrobku 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám nižší než povolený limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 29

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 485 kcal 0 kcal 23 %
2031 kJ 0 kJ
Bílkoviny 2 g 0 g 3 %
Sacharidy 4.1 g 0 g 5 %
z toho cukry 0.1 g 0 g
Tuky 43 g 0 g 61 %
nasycené 15 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.68 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

O kvalitě mléčných výrobků

Redaktoři dTestu pravidelně rozebírají své testování či zajímavosti, ať už od…

Obědy ve školách se změní

Školní jídelny se připravují na plánovanou změnu spotřebního koše, jehož podobu…

Zlobí vás "smršťování" výrobků?

Zlobí vás shrinkflace neboli "smršťování" velikosti výrobků a nikoli cen? Ve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?