Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Hovězí pršut

24 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Maso Uzeniny Polička
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594018342871
Data ze dne: 5. 12. 2019



Popis

Masný výrobek trvanlivý fermentovaný.

Složení

  • hovězí maso - na 100 g hotového výrobku bylo použito 150 g hovězího masa.
  • dusitanová solící směs
  • - jedlá sůl
  • - jodičnan draselný
  • koření
  • - rostlinný bílkovinný hydrolyzát
  • - jedlá sůl
  • dextróza
  • maltodextrin
  • sacharóza
  • sušený glukózový sirup
  • extrakty koření
  • přírodní aroma

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 dusitany hodnoceny jinak 5
Konkrétní požadavky na složení 150g masa na 100g výrobku 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 24

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 190 kcal 190 kcal 9 %
795 kJ 795 kJ
Bílkoviny 32.8 g 32.8 g 50 %
Sacharidy 1 g 1 g 1 %
z toho cukry 1 g 1 g
Tuky 6.2 g 6.2 g 9 %
nasycené 3 g 3 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 4.1 g 4.1 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?