Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Hovězí pršut

24 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Maso Uzeniny Polička
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594018342871
Data ze dne: 5. 12. 2019



Popis

Masný výrobek trvanlivý fermentovaný.

Složení

  • hovězí maso - na 100 g hotového výrobku bylo použito 150 g hovězího masa.
  • dusitanová solící směs
  • - jedlá sůl
  • - jodičnan draselný
  • koření
  • - rostlinný bílkovinný hydrolyzát
  • - jedlá sůl
  • dextróza
  • maltodextrin
  • sacharóza
  • sušený glukózový sirup
  • extrakty koření
  • přírodní aroma

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 dusitany hodnoceny jinak 5
Konkrétní požadavky na složení 150g masa na 100g výrobku 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 24

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 190 kcal 190 kcal 9 %
795 kJ 795 kJ
Bílkoviny 32.8 g 32.8 g 50 %
Sacharidy 1 g 1 g 1 %
z toho cukry 1 g 1 g
Tuky 6.2 g 6.2 g 9 %
nasycené 3 g 3 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 4.1 g 4.1 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?