Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kozácká klobása

26 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: Pejskar & spol., spol. s r.o.
Dodavatel: MADE GROUP, a.s.
EAN: 8592337360916, 8592333001202
Data ze dne: 14. 1. 2019


bez lepku

Popis

Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 141 g masa.

Složení

  • vepřové maso - 141g masa na 100g výrobku
  • vepřové sádlo
  • živočišná bílkovina
  • jedlá sůl
  • koření
  • dextróza
  • aroma - rumové
  • startovací kultura
  • česnek
  • kolagenní střevo - jedlé

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká republika 6
Éčka aditiva se skóre 0, dusitany hodnoceny jinak 10
Konkrétní požadavky na složení na 100g použito 141g masa 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
120 g
% DDD
Energie 488 kcal 585 kcal 23 %
2040 kJ 2448 kJ
Bílkoviny 21 g 25.2 g 32 %
Sacharidy 2 g 2.4 g 2 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky 44 g 52.8 g 63 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?