Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Luncheon meat Zwan

0
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Zwanenberg Food Group BV
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8714555190070
Data ze dne: 7. 4. 2017



Popis

luncheon meat obsahující separované maso

Složení

  • kuřecí maso mechanicky separované - 37%
  • vepřové maso - 23%
  • - vepřové maso strojově oddělené - 10% z 23%
  • pitná voda
  • vepřové maso strojově oddělené - 9%
  • bramborový škrob
  • vepřová bílkovina
  • vepřové sádlo
  • jedlá sůl
  • hořčičná mouka
  • cukr
  • koření
  • výtažek z koření

Alergeny

  • hořčičné semínko


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen dodavatel 0
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení obsah masa 69 %, z toho 19 % strojově oddělené 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám nižší než povolený limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 0

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 233 kcal 0 kcal 11 %
973 kJ 0 kJ
Bílkoviny 12 g 0 g 18 %
Sacharidy 6 g 0 g 7 %
z toho cukry 1 g 0 g
Tuky 18 g 0 g 26 %
nasycené 6.5 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.4 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

O kvalitě mléčných výrobků

Redaktoři dTestu pravidelně rozebírají své testování či zajímavosti, ať už od…

Obědy ve školách se změní

Školní jídelny se připravují na plánovanou změnu spotřebního koše, jehož podobu…

Zlobí vás "smršťování" výrobků?

Zlobí vás shrinkflace neboli "smršťování" velikosti výrobků a nikoli cen? Ve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?