Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Luncheon meat Zwan

0
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Zwanenberg Food Group BV
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8714555190070
Data ze dne: 7. 4. 2017



Popis

luncheon meat obsahující separované maso

Složení

  • kuřecí maso mechanicky separované - 37%
  • vepřové maso - 23%
  • - vepřové maso strojově oddělené - 10% z 23%
  • pitná voda
  • vepřové maso strojově oddělené - 9%
  • bramborový škrob
  • vepřová bílkovina
  • vepřové sádlo
  • jedlá sůl
  • hořčičná mouka
  • cukr
  • koření
  • výtažek z koření

Alergeny

  • hořčičné semínko


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen dodavatel 0
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení obsah masa 69 %, z toho 19 % strojově oddělené 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám nižší než povolený limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 0

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 233 kcal 0 kcal 11 %
973 kJ 0 kJ
Bílkoviny 12 g 0 g 18 %
Sacharidy 6 g 0 g 7 %
z toho cukry 1 g 0 g
Tuky 18 g 0 g 26 %
nasycené 6.5 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.4 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?