Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Moravská klobása

Údaje o potravině

Hmotnost: 320 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Zeman maso-uzeniny, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: Řezníkův talíř
Data ze dne: 30.4.2017
Čárový kód EAN: 8592890000588, 8594015710549
Obaly: ostatní Ostatní
201



Popis

tepelně opracovaný masný výrobek

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
320 g
% DDD
Energie 201 kcal 643 kcal 10 %
841 kJ 2691.2 kJ
Bílkoviny 14.9 g 47.68 g 23 %
Sacharidy 2 g 6.4 g 2 %
z toho cukry 0.3 g 0.96 g
Tuky 15 g 48 g 21 %
nasycené 5.9 g 18.88 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2 g 6.4 g

Složení

Alergeny

nejsou uvedeny



Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení podíl masa 94% 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu je -2
  Celkem: 17

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…

Kečup z rajčat? Realita nebo fikce?

Některé kečupy viděly rajčata jen z rychlíku, zato různými zahušťovadly se jen…

Burgery – fenomén letošní grilovací sezon

Léto je jako stvořené k piknikům a také letním grilovačkám. Kromě různých…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?